Jacintha van DorpParalegal
T: 06 - 28 50 77 31

Jacintha is een enthousiaste en steengoede juriste die informatierechtelijke vraagstukken tot op de bodem uitzoekt. Ze heeft uitstekend oog voor detail, een flinke dosis nieuwsgierigheid en een enorm doorzettingsvermogen. Boven alles heeft Jacintha een passie voor privacyrecht, ICT recht en intellectueel eigendomsrecht, rechtsgebieden waarin zij de advocaten in de volle breedte van de praktijk ondersteunt.

Jacintha behaalde haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en werd daarna toegelaten tot de hoog aangeschreven master Informatierecht aan het Instituut voor Informatierecht (Ivir) van de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie ontwikkelde Jacintha zich al snel tot een uitstekende juriste. Ze deed werkervaring op bij het Commissariaat voor de Media, de Nederlandse Ambassade in Parijs (Atelier Néerlandais) en liep stage bij een groot en gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam.

Naast haar studie en werkzaamheden heeft Jacintha altijd diverse vrijwilligersfuncties bekleed. Jacintha is sociaal bewogen, heeft oog voor de mens achter het probleem en kan vraagstukken in een breder, maatschappelijk perspectief plaatsen.