Over Deikwijs Advocaten

Deikwijs Advocaten blinkt uit in het voeren van procedures. Op ons best in de rechtszaal, gaan wij tot het uiterste om uw zaak te winnen. Door behendig gebruik te maken van het procesrecht en op basis van diepgaande kennis van onze rechtsgebieden en de maatschappelijke context. Wij hebben een sterke achtergrond in het digitale domein en kennen iedere uithoek van het intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht en ICT-recht.

We voeren principiële zaken over privacyschendingen of auteursrechtinbreuk op internet en vertegenwoordigen cliënten in handhavingsprocedures door toezichthouders zoals de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) of de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Daarnaast adviseren wij over het inrichten van verdienmodellen binnen de wettelijke kaders en bieden we excellent contractenwerk op basis van getoetste modellen.

Klik hier voor de specialisaties van het kantoor

Onze dienstverlening gaat uit van drie kernwaarden: laagdrempeligheid, integriteit en flexibiliteit. Wij leveren wat we beloven en denken graag met u mee. Samenwerking is voor ons essentieel. Om topkwaliteit te waarborgen kijken er altijd meerdere advocaten naar een zaak. Ook werken we intensief samen met onze klanten. Om bruikbare resultaten te leveren streven wij naar on the floor kennis van hun organisatie.

Deikwijs hanteert commerciële tarieven die passen bij de gespecialiseerde diensten. Maatwerk is echter mogelijk. Een deel van onze tijd besteden wij pro bono aan zaken met een groot maatschappelijk belang. Wat we ook afspreken, transparantie is vanzelfsprekend.

Klik hier om meer te lezen over de verschillende prijsafspraken