Onze mensen

 • Douwe Linders Partner
  T: 06 - 109 188 64

  Een scherpe procesadvocaat gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht, met name het online auteursrecht. Unieke kennis van privacyrecht en informatiebeveiliging. Een sterk inhoudelijke jurist, betrokken bij zijn zaken en zeer minutieus. Douwe excelleert wanneer hij zich onder hoge druk en in principiële zaken nieuwe materie eigen moet maken.

  Lees meer…

 • Anton Ekker Partner
  T:  06 - 437 753 35

  Adviseert en procedeert over juridische aspecten van ICT, met een focus op het privacyrecht. Doorgrondt zonder moeite de meest complexe juridische vraagstukken. Een breed geïnformeerde strateeg met oprecht enthousiasme voor technologie. Anton combineert een informele en pragmatische instelling met een sterk analytisch denkvermogen.

  Lees meer…

 • Eva de Vries Partner
  T:  06 - 553 80 537

  Een gedreven advocate, gespecialiseerd in privacy en dataprotection. Ruime ervaring met intellectueel eigendomsrecht. Creatieve en scherpe juriste die zich graag vastbijt in lastige vragen binnen haar vakgebieden. Eva begrijpt de vraag achter de vraag en heeft een uitstekend gevoel voor politieke verhoudingen.

  Lees meer…

 • Merle Hafkamp Advocaat
  T:  06 - 12 16 71 42

  Een oplossingsgerichte advocate gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht en ICT recht. Ruime ervaring in de behandeling van inbreukzaken en het geven van advies over bescherming (wereldwijd) van merken en vormgeving. Merle is analytisch sterk, schakelt snel en kan varen op haar sterk ontwikkelde strategische gevoel.

  Lees meer…

 • Jacintha van Dorp Paralegal
  T: 06 - 28 50 77 31

  Een enthousiaste en steengoede juriste die informatierechtelijke vraagstukken tot op de bodem uitzoekt. Heeft oog voor detail, is nieuwsgierig en gaat secuur te werk. Jacintha heeft boven alles een passie voor privacyrecht, ICT recht en intellectueel eigendomsrecht, rechtsgebieden waarin zij de advocaten in de volle breedte van de praktijk ondersteunt.

  Lees meer…